9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming Zwolle

Huis of kantoorpand ontruimen in Zwolle? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming in Zwolle

Waarom is het belangrijk?

Een woningontruiming kan een emotioneel en fysiek zware taak zijn, vooral als het gaat om een situatie na overlijden, verhuizing of faillissement. Een professioneel bedrijf voor woningontruiming in Zwolle kan u helpen bij het leegmaken en opruimen van uw woning, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Er zijn verschillende redenen waarom een professionele woningontruiming in Zwolle belangrijk kan zijn:

 • Tijdsbesparing: Het ontruimen van een woning kan veel tijd in beslag nemen. Een professioneel bedrijf heeft ervaring met het proces en kan het in minder tijd afhandelen.
 • Stressvermindering: Een woningontruiming kan emotioneel zwaar zijn, zeker als het gaat om een situatie na overlijden. Een professioneel bedrijf kan u helpen bij het maken van de juiste beslissingen en het verlichten van uw zorgen.
 • Organisatie: Een professioneel bedrijf kan u helpen bij het organiseren van de inboedel en het sorteren van items die u wilt houden en die u wilt weggooien.
 • Milieuvriendelijke oplossingen: Een professioneel bedrijf voor woningontruiming in Zwolle beschikt over de juiste middelen en methoden voor de juiste afvoer van afval en spullen.
Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Onze diensten

Wij bieden als professioneel bedrijf voor woningontruiming in Zwolle verschillende diensten aan. Hieronder vindt u een aantal van onze diensten:

 • Complete woningontruiming: Wij zorgen voor het volledig ontruimen van de woning, waarbij alle items worden verwijderd. We zorgen voor de juiste afvoer van items die niet meer nodig zijn.
 • Verkoopbare items: We identificeren de items die nog waarde hebben en deze items worden vervolgens verkocht. Het geld dat hiermee verdiend wordt, kan worden gebruikt voor de kosten van de woningontruiming of als extra geld voor de nabestaanden.
 • Schoonmaak: We zorgen ervoor dat de woning na de ontruiming schoon wordt opgeleverd. De woning is dan helemaal klaar voor de volgende stap, zoals een verkoop of een verhuur.
 • Opslagruimte: Het kan zijn dat u tijdelijk geen ruimte heeft voor uw inboedel. Wij bieden daarom ook opslagruimte aan, waar uw spullen veilig en droog staan.

Waarom voor ons kiezen?

Waarom zou u kiezen voor ons bedrijf voor woningontruiming in Zwolle?

 • Ervaring: Ons team beschikt over de juiste ervaring en kennis om een woning snel en efficiënt te ontruimen.
 • Professionaliteit: Wij werken op een professionele manier en behandelen uw spullen met de grootste zorg. We begrijpen dat sommige items emotionele waarde kunnen hebben en zorgen er daarom voor dat deze items veilig worden verplaatst.
 • Maatwerk: We begrijpen dat elke situatie anders is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan voor elke situatie.
 • Snelle service: We begrijpen dat u uw woning snel wilt laten ontruimen. Daarom bieden wij een snelle en efficiënte service aan, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
 • Milieubewust: Wij vinden het belangrijk om op een milieubewuste manier te werken. Daarom zorgen we voor een verantwoorde afvoer van afval en spullen. We recycleren ook wat mogelijk is.
Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Onze werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant:

 1. Kennismaking: We maken graag kennis met u en uw situatie. Dit kan telefonisch of tijdens een persoonlijk gesprek.
 2. Offerte: Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte op maat. Hierin staat duidelijk vermeld wat de kosten zijn en welke diensten hierbij zijn inbegrepen.
 3. Planning: Als u akkoord gaat met de offerte, plannen wij een datum en tijd in voor de woningontruiming.
 4. Ontruiming: Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij u langs om de woning te ontruimen. We zorgen ervoor dat uw inboedel veilig wordt verplaatst en op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.
 5. Oplevering: Na de woningontruiming zorgen wij ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. Indien gewenst kunnen wij ook de sleuteloverdracht regelen.

Als professioneel bedrijf voor woningontruiming in Zwolle bieden wij verschillende diensten aan en werken wij op een snelle, efficiënte en milieuvriendelijke manier. Onze werkwijze is transparant en we zorgen ervoor dat uw woning snel en zorgvuldig wordt ontruimd. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak

Wilt u een woningontruiming in Zwolle laten doen door Woningontruimingvergelijken? Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website of bel ons op telefoonnummer (085) 06 09 968. Wij zullen er alles aan doen om de ontruiming zo comfortabel als mogelijk te laten verlopen.