9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming Tilburg

Huis of kantoorpand ontruimen in Tilburg? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming in Tilburg

Waarom het belangrijk is

Woningontruiming is een proces waarbij een woning leeggemaakt en opgeruimd wordt, vaak na een verhuizing, overlijden of faillissement. Het kan een emotionele en zware taak zijn die veel tijd en energie vergt, vooral als u het zelf moet doen. Dit is waar een professioneel woningontruimingsbedrijf in Tilburg van pas komt.

Er zijn verschillende redenen waarom u een woningontruimingsbedrijf in Tilburg zou moeten overwegen. Ten eerste, als u een woning moet ontruimen na het overlijden van een familielid, kan het proces emotioneel belastend zijn. Een professioneel bedrijf kan u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen en het zorgen voor de juiste afhandeling van de inboedel. Ten tweede kan een professioneel woningontruimingsbedrijf u veel tijd en energie besparen. Het proces van inpakken, verhuizen en opruimen kan lang duren en kan veel werk zijn. Een ervaren bedrijf kan u helpen dit proces te versnellen en stress te verminderen. Ten derde kan een professioneel woningontruimingsbedrijf u ook helpen bij het organiseren van de inboedel. Het kan een hele klus zijn om alle spullen op de juiste manier te sorteren en te organiseren. Een ervaren bedrijf weet hoe ze dit snel en efficiënt kunnen doen.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Onze diensten

Als professioneel woningontruimingsbedrijf in Tilburg bieden wij een breed scala aan diensten aan. Hieronder vallen:

 

 • Complete woningontruiming: Wij zorgen ervoor dat de gehele woning van top tot teen wordt leeggemaakt en opgeruimd. Dit omvat het verwijderen van alle inboedel, tapijten, gordijnen en andere materialen.
 • Verwijdering van ongewenste inboedel: Wij bieden ook een dienst aan om ongewenste inboedel te verwijderen, zoals oude meubels, elektronica en andere apparaten. Dit is handig als u bijvoorbeeld bezig bent met het herinrichten van uw huis of kantoor.
 • Schoonmaak: Wij kunnen uw woning of bedrijfspand grondig schoonmaken en desinfecteren. Dit is vooral handig als u de woning wilt verkopen of verhuren.
 • Opslag: Wij bieden ook opslagruimte aan voor uw inboedel. Dit kan handig zijn als u tijdelijk geen ruimte heeft om uw inboedel op te slaan, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of renovatie.
 • Verkoopbare inboedel: Wij kunnen u helpen bij het identificeren van verkoopbare items in uw inboedel en deze voor u verkopen. Dit kan u geld opleveren en ruimte besparen.

Waarom voor ons kiezen?

Als woningontruimingsbedrijf in Tilburg zijn er verschillende redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

 • Ervaring: Ons hebben wij jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is om uw woning of pand snel en efficiënt te ontruimen.
 • Maatwerk: Wij bieden maatwerk oplossingen aan voor uw woningontruiming. Geen twee situaties zijn hetzelfde, daarom bekijken wij elke klus apart en bieden wij een oplossing op maat.
 • Snelle service: Wij begrijpen dat u uw woning snel leeg wilt hebben, daarom bieden wij een snelle en efficiënte service aan. Wij zorgen ervoor dat uw woning snel wordt leeggemaakt en opgeruimd, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
 • Milieubewust: Als bedrijf vinden wij het belangrijk om milieubewust te werken. Daarom zorgen wij ervoor dat uw inboedel op een verantwoorde manier wordt afgevoerd en gerecycled.
 • Professionaliteit: Ons team bestaat uit ervaren en professionele medewerkers die uw inboedel met de grootste zorg behandelen. Wij begrijpen dat sommige spullen voor u een emotionele waarde hebben en zorgen ervoor dat deze spullen veilig worden verplaatst.
Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel en transparant:

 1. Kennismaking: Wij maken graag kennis met u en uw situatie. Dit kan telefonisch of tijdens een persoonlijk gesprek.
 2. Offerte: Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte op maat. Hierin staat duidelijk vermeld wat de kosten zijn en welke diensten hierbij zijn inbegrepen.
 3. Planning: Als u akkoord gaat met de offerte, plannen wij een datum en tijd in voor de woningontruiming.
 4. Ontruiming: Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij u langs om de woning te ontruimen. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel veilig wordt verplaatst en op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.
 5. Oplevering: Na de woningontruiming zorgen wij ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. Indien gewenst kunnen wij ook de sleuteloverdracht regelen.

Kortom, als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar woningontruimingsbedrijf in Tilburg, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan diensten aan en werken op een snelle, efficiënte en milieubewuste manier. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak

Wilt u een woningontruiming in Tilburg laten doen door Woningontruimingvergelijken? Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website of bel ons op telefoonnummer (085) 06 09 968. Wij zullen er alles aan doen om de ontruiming zo comfortabel als mogelijk te laten verlopen.