9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woning ontruimen

Huis of kantoorpand ontruimen? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Met spoed een woning laten ontruimen

Een woning laten ontruimen door Woningontruiming Vergelijken

Bent u verantwoordelijk voor een huisontruiming maar wilt of kunt u dit niet zelf doen? In zo’n geval kunt u een beroep doen op Woningontruiming Vergelijken. Een huis leeghalen is vaak een enorme klus, zeker als de bewoners er lang hebben gewoond. Soms is er haast bij de ontruiming, bijvoorbeeld bij financiële problemen of als de woning verkocht is of opnieuw verhuurd. Als u het dan niet haalbaar acht om de huisontruiming zelf te doen dan nemen wij deze taak graag van u over. De ontruiming vindt altijd respectvol plaats en alle inboedel die kan worden hergebruikt wordt zeker niet zomaar weggegooid.

Wanneer u Woningontruiming Vergelijken inschakelt kunt u er van verzekerd zijn dat de inboedel voor zover mogelijk wordt hergebruikt. ons netwerk heeft contact met kringloopwinkels en opkopers die de spullen graag overnemen. Daarnaast zijn er spullen die grondstoffen bevatten die herbruikbaar zijn zoals textiel en ijzer. Soms worden er spullen van waarde in een woning achtergelaten die de eigenaar of de familie niet wil houden. Deze spullen worden op de juiste waarde geschat en verkocht. Zo weet u zeker dat alles uit de woning zo goed mogelijk terechtkomt. Natuurlijk zijn er altijd spullen die naar de stort moeten worden afgevoerd, ook dat regelen wij graag voor u. De woning wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Bezemschoon opleveren van de woning

Hoe gaat een woning ontruiming in zijn werk

Het is belangrijk om te weten dat de ontruiming van een woning heel persoonlijk is: alles wordt in overleg gedaan zodat je een grote invloed hebt op de specifieke werkwijze. De ontruimers nemen eerst je wensen door: wil je inboedel laten opkopen, mag alles weg of wil je bepaalde spullen tijdelijk opslaan?

Op de afgesproken dag komen ze langs om de woning te ontruimen. Als de vakmannen iets tegenkomen wat mogelijk van (emotionele) waarde is, dan houden ze dit apart zodat je zelf bepaalt wat hiermee gebeurt. Het ontruimen gebeurt snel en efficiënt. Alles wordt gesorteerd en gescheiden ingeleverd bij de vuilstort, dus het ontruimen gebeurt bovendien heel milieubewust.

Een gedwongen woning ontruiming

Verkocht of opnieuw verhuurd

Woningontruiming vergelijken kan worden ingeschakeld door de gemeente of een deurwaarder als de woning ontruiming nodig is omdat de bewoner zijn financiële verplichtingen niet kan nakomen. In dat geval bepaalt de schuldeiser welke spullen de bewoner mag meenemen en welke moeten achterblijven om te kunnen worden verkocht om hiermee de schulden af te lossen.

Dat wat achterblijft kan door ons worden afgevoerd waarna de woning kan worden verkocht of opnieuw verhuurd. Uiteraard geldt ook dan dat als er bij de woning ontruiming spullen worden gevonden die wellicht van waarde of emotionele waarde zijn, deze apart worden gehouden zodat hier op een later moment een beslissing over kan worden genomen door de eigenaar dan wel de schuldeiser.

Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Een woning ontruimen gebeurt altijd zorgvuldig

Met zo min mogelijk stress

Een woning ontruiming is soms pijnlijk en emotioneel, zoals bij een sterfgeval. U kunt ervan verzekerd zijn dat de ontruiming en het afvoeren van de spullen zorgvuldig en met respect gebeurt. Het geeft veel klanten van Woningontruiming vergelijken een goed gevoel dat we altijd ons best doen om zoveel mogelijk spullen voor hergebruik in te zetten.

Ook is er begeleiding als bijvoorbeeld een ouder persoon naar een verzorgingshuis gaat. Samen met de klant bekijken we welke spullen mee kunnen verhuizen en welke achter moeten blijven. Op deze manier wordt de verhuizing met zo min mogelijk stress geregeld en kan de bewoner in alle rust afscheid nemen van het huis waar hij of zij vaak tientallen jaren heeft gewoond.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Vraag een offerte aan voor woning ontruiming

Vermeld welke werkzaamheden gedaan moeten worden

Wilt u een woning ontruiming laten uitvoeren door ons netwerk van professionals? Vraag dan via het formulier op de website een vrijblijvende offerte aan. Vermeld welke werkzaamheden gedaan moeten worden en wij sturen u zo snel mogelijk een prijsopgave. U kunt ons ook bellen, ons telefoonnummer is (085) 06 09 968.