9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Huisontruiming

Huis of kantoorpand ontruimen? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming Vergelijken uw partner bij iedere huisontruiming

Wat gebeurt er met de inboedel bij een huisontruiming?

Bent u verantwoordelijk voor een huisontruiming maar wilt of kunt u dit niet zelf doen? In zo’n geval kunt u een beroep doen op Woningontruiming Vergelijken. Een huis leeghalen is vaak een enorme klus, zeker als de bewoners er lang hebben gewoond. Soms is er haast bij de ontruiming, bijvoorbeeld bij financiële problemen of als de woning verkocht is of opnieuw verhuurd. Als u het dan niet haalbaar acht om de huisontruiming zelf te doen dan nemen wij deze taak graag van u over. De ontruiming vindt altijd respectvol plaats en alle inboedel die kan worden hergebruikt wordt zeker niet zomaar weggegooid.

Wanneer u Woningontruiming Vergelijken inschakelt kunt u er van verzekerd zijn dat de inboedel voor zover mogelijk wordt hergebruikt. ons netwerk heeft contact met kringloopwinkels en opkopers die de spullen graag overnemen. Daarnaast zijn er spullen die grondstoffen bevatten die herbruikbaar zijn zoals textiel en ijzer. Soms worden er spullen van waarde in een woning achtergelaten die de eigenaar of de familie niet wil houden. Deze spullen worden op de juiste waarde geschat en verkocht. Zo weet u zeker dat alles uit de woning zo goed mogelijk terechtkomt. Natuurlijk zijn er altijd spullen die naar de stort moeten worden afgevoerd, ook dat regelen wij graag voor u. De woning wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Aanvullende diensten bij een huisontruiming

De ontruiming van een seniorenwoning

Bij een huisontruiming komt vaak meer kijken dan het simpelweg verwijderen van de inboedel. Vaak moet ook de vloerbedekking worden verwijderd of moet de tuin worden opgeschoond. Vooral bij huurhuizen komt er vaak het nodige kijken om de woning weer in de ‘oude’ staat terug te krijgen. Sommige verhuurders gaan daar erg ver in. Als u zelf niet handig bent of simpelweg niet in staat om aan hun voorwaarden te voldoen dan kunt u deze werkzaamheden het bedrijf overlaten.

Een huisontruiming van een seniorenwoning of een kamer in een verzorgingshuis is vaak nog net wat emotioneler. Vaak is er sprake van een sterfgeval of de overplaatsing naar een verpleeghuis. Als de bewoner zelf niet meer in staat is om aan te geven welke spullen eventueel bewaard moeten worden dan wordt dit met de familie dan wel de opdrachtgever besproken. De inboedel wordt afgevoerd en de woning of kamer wordt netjes opgeleverd. Ook als er haast bij is, zoals bij kamers in zorginstellingen vaak het geval is, kunt u ons inschakelen. Ons netwerk van professionals zorgen ervoor dat de kamer zo snel mogelijk wordt ontruimd zodat deze beschikbaar komt voor een volgende bewoner.

Een huisontruiming gebeurt altijd met respect

Wij kunnen eventueel ook voor de sleuteloverdracht zorgen

Juist omdat een huisontruiming vaak gevoelig ligt, wordt deze door ons altijd met respect uitgevoerd. Alle nog bruikbare spullen worden zorgvuldig uit de woning gehaald en overgedragen aan een opkoper of overgebracht naar een kringloopwinkel of liefdadigheidsinstelling. Ook kleding of schoenen kunnen vaak nog een goed tweede leven krijgen, hier of in een ontwikkelingsland. Alleen spullen die echt niet meer bruikbaar zijn worden door ons afgevoerd, waarbij uiteraard zorgvuldige afvalscheiding wordt toegepast. Als de woning moet worden overgedragen aan de verhuurder of aan een makelaar dan nemen wij voor u de standen van de meters voor gas, stroom en water op zodat de afrekening hiervan in orde gemaakt kan worden. Het bedrijf kan eventueel ook voor de sleuteloverdracht zorgen als u dit zelf niet wilt of kunt doen, bijvoorbeeld vanwege de reisafstand.

Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Wat kost de huisontruiming?

Zeker als u zelf de huisontruiming niet kunt doen

De kosten van een huisontruiming zijn uiteraard afhankelijk van het pakket aan diensten dat u wenst af te nemen. Gaat het alleen om het leeghalen van de woning of moet er ook gewit of gesaust worden en wilt u de tuin laten opschonen? Wat uw wensen ook zijn, veel is mogelijk een bespreekbaar. Zeker als u zelf de huisontruiming niet kunt doen omdat u te ver weg woont of hier fysiek niet toe in staat bent is het goed te weten dat u kunt rekenen op de uitstekende service van Woningontruiming Vergelijken.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Vraag een gratis offerte aan

De ontruiming van het huis samen met u gepland

U kunt via de knop op onze website meteen een formulier invullen voor het aanvragen van een offerte voor een huisontruiming. Als er haast bij is, zoals bij de ontruiming van een servicewoning, dan kunt u ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (085) 06 09 968. Zodra u onze offerte heeft ontvangen horen wij graag van u of u van onze diensten gebruik wenst te maken. Als dit het geval is wordt de ontruiming van het huis samen met u gepland, zodat u daarna de huur kunt opzeggen of de woning verkopen.