9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming Leiden

Huis of kantoorpand ontruimen in Leiden? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming Leiden

Woningontruiming na overlijden

Woningontruimingvergelijken is uw partner wanneer u een woningontruiming in Leiden door een professionele partij wilt laten uitvoeren. Voor een ontruiming kunnen verschillende aanleidingen bestaan. Vaak is er sprake van een overlijden, maar ook kan een verhuizing naar een verzorgingshuis of ander zorgcomplex de reden zijn, net als een gedwongen verhuizing wegens financiële omstandigheden. Uiteraard voeren wij al onze taken met de grootste zorgvuldigheid en respect uit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op of vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

In de meeste gevallen ligt een verdrietige gebeurtenis ten grondslag aan een woningontruiming in Leiden. Wellicht is het voor u te emotioneel om de woning zelf leeg te halen, of is het door de reisafstand moeilijk om dit zelf te doen. Bovendien komt er na het overlijden van een dierbare al veel op u af. Na de uitvaart volgen tal van zaken, waaronder het leeghalen van het huis. Dit is iets wat de meeste mensen niet in de koude kleren gaat zitten. Bij het opruimen komen veel herinneringen naar boven, terwijl de verwerking van de gebeurtenis al veel van u vergt.

Schakelt u ons in voor een woningontruiming in Leiden, dan kunt u rekenen op de diensten van een erkend en betrouwbaar bedrijf. Onze professionals komen hun afspraken altijd na, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Het ontruimen gebeurt voor u zonder enige zorgen en met beperkte overlast voor buren en andere bewoners. Een woningontruiming in Leiden voeren wij met de grootst mogelijke discretie uit. De duur van de ontruiming is afhankelijk van de omvang en de inhoud van de woning. Het lukt ons echter altijd om de ontruiming in zeer korte tijd uit te voeren.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

De inboedel een tweede leven geven

Hoe gaan wij te werk bij een woningontruiming in Leiden?

Een woningontruiming in Leiden kan door een professionele partij als Woningontruimingvergelijken sneller en efficiënter worden gerealiseerd, omdat wij geen emotionele binding hebben met de spullen die in de woning aanwezig zijn. Uiteraard krijgt u zelf altijd eerst de gelegenheid om voor u waardevolle spullen uit de woning te halen. Met de rest van de spullen gaan wij uiteraard met het uiterste respect om. Bruikbare spullen kunnen door een kringloopwinkel worden verkocht en niet-bruikbare spullen worden zo milieuvriendelijk mogelijk vernietigd. De inboedel geven wij het liefst zo veel mogelijk een tweede leven.  We werken met verschillende goede doelen samen.

Wanneer uw naast is overleden komt er veel op u af, ongeacht of zijn of haar dood verwacht of onverwacht kwam. Wilt u de ontruiming door ons laten uitvoeren, dan kunt u alle werkzaamheden die hiermee te maken hebben met een gerust hart aan ons overlaten. Hoe gaan wij te werk?

  • U krijgt de gelegenheid om dierbare spullen uit de woning te halen.
  • De executeur testamentair zegt de huur op of schakelt een makelaar voor woningverkoop in.
  • Woningontruimingvergelijken vangt met de werkzaamheden aan. Deze omvatten indien gewenst ook het dichten van gaatjes in muren en het verwijderen van vloerbedekking. Eventuele waardevolle spullen die in de woning worden aangetroffen, bewaren wij voor u.
  • We voeren herstelwerkzaamheden in woning en tuin uit indien gewenst.
  • Ook aanvullende diensten als het opzetten van nutsvoorzieningen, het doorgeven van de meterstanden en het opleveren aan verhuurder of makelaar kunnen wij uit handen nemen.

Het ontruimen van een kamer in een zorgcomplex

Een woningontruiming in Leiden bij verhuizing naar verzorgingshuis

Wanneer een persoon naar een zorginstelling verhuist, is dit een emotionele periode. Hij of zij moet afscheid nemen van een groot deel van zijn bezittingen. Ook voor u kan er sprake zijn van afscheid, bijvoorbeeld wanneer dit het huis betreft waar u bent opgegroeid. Woningontruiming in Leiden kunt u ook in het geval van verhuizing naar een zorginstelling aan ons uit handen geven. Wij houden ons hier op dagelijkse basis mee bezig. Onze zorgvuldige werkwijze is hetzelfde als in het geval van overlijden.

Wanneer uw dierbare de laatste fase van zijn of haar leven in een zorginstelling heeft doorgebracht en komt te overlijden, kunnen wij u eveneens bijstaan. Een woningontruiming in Leiden dient in dergelijke gevallen doorgaans zo spoedig mogelijk te gebeuren, omdat de kamer weer vlot beschikbaar moet zijn voor een volgende bewoner. Hier passen wij onze planning op aan. Het bezemschoon opleveren van kamers binnen een zorginstelling, maar ook seniorenwoningen en aanleunwoningen, behoort eveneens tot de specialiteiten van Woningontruimingvergelijken. Ook in een dergelijke situatie vinden alle werkzaamheden in goed overleg met u plaats.

Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Woningontruiming wegens financiële omstandigheden

Het ontruimen van een woning in het geval van emigratie

Een woningontruiming in Leiden kunnen we ook voor u uitvoeren wanneer emigratie daarvoor de reden is. Waarschijnlijk heeft u al een tijd geleden besloten naar het buitenland te vertrekken. Bij het afscheid komt een hoop kijken, waaronder de inboedel die u niet mee wilt nemen. Nadat u uw dierbare spullen heeft ingepakt, zorgen wij ervoor dat uw koop- of huurwoning of professionele wijze wordt ontruimd. Wilt u de woning tot op de dag van uw vertrek blijven wonen? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij verdrietige oorzaken voor een woningontruiming in Leiden wordt vaak aan overlijden gedacht, maar ook het moeten verlaten van de woning wegens financiële problemen is erg emotioneel. U moet wellicht naar een kleinere woning verhuizen of wordt door familie of vrienden opgevangen. Dan kunt u een beperkt aantal spullen meenemen. Ook in een situatie als deze is Woningontruimingvergelijken u graag van dienst. Onze werkwijze is hetzelfde als in alle andere situaties.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Weten waar u aan toe bent

Ontruimen betekent bij ons ontzorgen

Een woningontruiming in Leiden wordt altijd in overleg met u gepland en uitgevoerd. We spreken een exacte datum af. Doorgaans lukt het ons om de werkzaamheden binnen een dag af te ronden. Uiteraard krijgt u voldoende tijd om voor u waardevolle spullen uit de woning te halen. Aandacht voor u en de inboedel staat gedurende elke stap van het proces centraal. Ontzorgen is onze taak, die wij dag in, dag uit uiterst serieus nemen. Neemt u voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.