9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming Venlo

Huis of kantoorpand ontruimen in Venlo? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming in Venlo

Wat zijn de voordelen van professionele woningontruiming in Venlo?

Het inhuren van een professionele woningontruimingsservice in Venlo heeft verschillende voordelen:

 • Stressvrij: Een professioneel team kan u helpen bij het leegruimen van uw woning zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de details.
 • Tijdbesparend: Het leegruimen van een woning kan veel tijd in beslag nemen. Een professioneel team kan deze taak veel sneller uitvoeren dan u zelf zou kunnen.
 • Veilige afvoer: Het is belangrijk om op een veilige en verantwoorde manier afval en spullen af te voeren. Een professioneel team kan dit voor u regelen.
 • Ervaring en expertise: Een professioneel team heeft ervaring en expertise in het leegruimen van woningen en kan u daarom een betere service bieden dan wanneer u dit zelf zou doen.
Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Ook professioneel

Hoe werkt professionele woningontruiming in Venlo?

Professionele woningontruiming in Venlo omvat verschillende stappen:

 • Een eerste consultatie: Een professioneel team zal een eerste consultatie uitvoeren om de omvang van de taak te bepalen en om een offerte uit te brengen.
 • Planning en voorbereiding: Het team zal de ontruiming plannen en zich voorbereiden op de taak door de nodige apparatuur en gereedschappen te verzamelen.
 • Leegruimen van de woning: Het team zal de woning leegruimen, meubels en persoonlijke bezittingen verwijderen en afval en gevaarlijk afval afvoeren.
 • Schoonmaken en repareren: Na het leegruimen van de woning zal het team de woning schoonmaken en eventuele kleine reparaties uitvoeren.
 • Oplevering: Tot slot zal het team de woning opleveren en ervoor zorgen dat deze klaar is voor verhuur of verkoop.

Over de kosten

Wat zijn de kosten van professionele woningontruiming in Venlo?

De kosten van professionele woningontruiming in Venlo kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de woning, de staat van de woning en de hoeveelheid spullen die moeten worden verwijderd. Gemiddeld liggen de kosten voor professionele woningontruiming in Venlo tussen de 500 en 2000 euro. Het is belangrijk om op te merken dat sommige bedrijven mogelijk extra kosten in rekening brengen voor speciale diensten, zoals het demonteren van grote meubels, het schoonmaken van de woning of het afvoeren van gevaarlijk afval. Daarom is het raadzaam om vooraf een offerte aan te vragen en duidelijke afspraken te maken over de prijs.

Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Betrouwbaar bedrijf voor woningontruiming in Venlo

Hoe vind ik een betrouwbaar bedrijf voor professionele woningontruiming in Venlo?

Het vinden van een betrouwbaar bedrijf voor professionele woningontruiming in Venlo kan een uitdaging zijn. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om een betrouwbaar bedrijf te vinden:

 • Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familieleden of kennissen om aanbevelingen voor bedrijven die ze eerder hebben gebruikt.
 • Zoek online: Zoek online naar bedrijven die woningontruiming aanbieden in Venlo. Bekijk de website en lees beoordelingen van eerdere klanten.
 • Controleer de referenties: Vraag het bedrijf om referenties en neem contact op met eerdere klanten om te zien hoe tevreden ze waren met de service.
 • Controleer de vergunningen en verzekeringen: Controleer of het bedrijf de nodige vergunningen heeft om woningontruiming uit te voeren en of het bedrijf verzekerd is.
 • Vraag om een offerte: Vraag om een offerte en zorg ervoor dat alle kosten zijn opgenomen in de offerte. Maak duidelijke afspraken over de prijs en de diensten die worden geleverd.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Maak gebruik van het offerteformulier

Vraag direct een vrijblijvende kostenopgave voor de woningontruiming in Venlo

Als u een woning in Venlo wilt laten ontruimen dan kunt u hiervoor eenvoudig een offerte aanvragen bij Woningontruimingvergelijken. U kunt ons bellen op telefoonnummer (085) 06 09 968, dit is vooral handig als er haast bij is, zoals bij het ontruimen van een kamer in een zorginstelling. Maar u kunt ook gebruik maken van het offerteformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.