9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming Emmen

Huis of kantoorpand ontruimen in Emmen? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming in Emmen

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor een woningontruiming in Emmen? Dan bent u bij Woningontruimingvergelijken aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het snel, efficiënt en respectvol ontruimen van woningen. Of het nu gaat om een overlijden, een verhuizing naar een verzorgingshuis of een gedwongen verhuizing, wij staan voor u klaar om u te ontzorgen en de woningontruiming op een zorgvuldige manier uit te voeren.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Emmen, stad vol mogelijkheden

Emmen is een stad in de provincie Drenthe en staat vooral bekend om de dierentuin Wildlands Adventure Zoo Emmen. Maar de stad heeft nog veel meer te bieden. Zo kunt u er prachtige wandelingen maken in de natuur van de Hondsrug en het Bargerveen. Daarnaast zijn er diverse musea, zoals het Rensenpark en het Van Gogh Huis, waar u kunt genieten van kunst en cultuur. Ook is Emmen een winkelstad bij uitstek, met diverse gezellige winkelstraten.

Onze werkwijze

Een woningontruiming kan een emotionele gebeurtenis zijn, waarbij u te maken krijgt met het leeghalen van een woning vol herinneringen. Onze professionals begrijpen dit en voeren alle taken met de grootste zorgvuldigheid uit. Wij respecteren uw wensen en komen onze afspraken altijd na, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Het ontruimen gebeurt voor u zonder enige zorgen en met beperkte overlast voor buren en andere bewoners. Een woningontruiming in Emmen voeren wij met de grootst mogelijke discretie uit. De duur van de ontruiming is afhankelijk van de omvang en de inhoud van de woning, maar wij streven ernaar om de ontruiming in zeer korte tijd uit te voeren.

Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Aanvullende diensten

Naast woningontruiming bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals het schoonmaken van de woning en het afvoeren van afval. Ook kunnen wij u helpen bij het verkoopklaar maken van de woning, bijvoorbeeld door kleine reparaties uit te voeren en de woning te stylen. Zo heeft u alles onder één dak en hoeft u niet meerdere partijen in te schakelen.

Kortom, zoekt u een betrouwbare partner voor een woningontruiming in Emmen? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Wat zijn de kosten?

De diensten van een professionele partij inschakelen

Schakelt u Woningontruimingvergelijken in voor een woningontruiming in Emmen, dan rekent u op een partij die weet te ontzorgen. Onze werkwijze is gebaseerd op goed overleg. Zo voorzien we u graag van heldere informatie over onze werkzaamheden en bijbehorende kosten en spreken we een duidelijke ontruimingsdatum af. Wilt u zelf bepaalde facetten voor uw rekening nemen, dan kunt u dat uiteraard eveneens met ons overleggen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie betreffende een woningontruiming in Emmen neemt u contact met ons op of vraagt u een vrijblijvende offerte aan.