9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming na overlijden

Huis of kantoorpand ontruimen na een overlijding? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming na overlijden

Een woningontruiming na overlijden waarbij spoed geboden is

Een overlijden is, ongeacht of dit nu verwacht of onverwacht was, een verdrietige gebeurtenis. Bent u als nabestaande niet in de gelegenheid om de woning zelf te ontruimen, bijvoorbeeld vanwege een grote reisafstand, dan kunnen wij een professionele woningontruiming na het overlijden van uw dierbare voor u uitvoeren. Ons netwerk van professionals beschikken over jarenlange ervaring en werken met de uiterste zorgvuldigheid en respect. In het geval van een woningontruiming na overlijden stellen we met u een ontruimingsplan op. Zo weet u waar u aan toe bent. Vraagt u bij ons een vrijblijvende offerte aan, dan ontvangt u daarop binnen 24 uur een reactie.

Wanneer een naaste overlijdt, gaat u een zware tijd tegemoet. Er dient van alles te worden geregeld, waaronder het regelen van de begrafenis, het informeren van verzekeraars en het regelen van de erfenis. Dat terwijl de emotionele verwerking als moeilijk genoeg is. Wanneer u zelf een woning ontruimt, wordt u telkens geconfronteerd met herinneringen. Iets wat voor veel mensen erg lastig is. Door een woningontruiming na overlijden van een dierbare uit handen te geven aan een professionele partij als Woningontruiming Vergelijken, ontstaat er meer ruimte voor de afwikkeling van alle andere zaken die uw aandacht vragen.

Wanneer uw dierbare in de periode voorafgaand aan zijn of haar overlijden in een bejaardenwoning, verzorgingshuis of verpleegtehuis woonde, is er doorgaans haast geboden bij de woningontruiming na het overlijden. De kamer moet immers binnen afzienbare tijd weer beschikbaar zijn voor een volgende bewoner. Heeft u slechts enkele dagen om dit te regelen, dan kunnen wij u als professioneel ontruimingsbedrijf veel werk en zorgen uit handen nemen. Een spoedontruiming kunnen wij binnen 24 uur voor u regelen.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Koopwoningen en huurwoningen

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren?

U kunt ons in alle gevallen inschakelen voor een woningontruiming na overlijden van uw dierbare, ongeacht of de woning een huur- of koopwoning betreft. Is er sprake van het laatste, dan schakelt u een makelaar in om de woning te verkopen en kunt u zelf dierbare spullen uit de woning halen. Het ontruimen kan voorafgaand aan of juist na de verkoop plaatsvinden. Huurde uw dierbare een woning? De huurovereenkomst eindigt op de laatste dag van de tweede maand na het overlijden. Een huurwoning dient in originele staat te worden opgeleverd. Ook dit kunnen wij u uit handen nemen.

Een woningontruiming na overlijden voeren wij in nauw overleg met u uit. U kunt uiteenlopende werkzaamheden aan ons overlaten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het verwijderen van meubilair en huisraad en het verantwoord afvoeren ervan.
  • Het verwijderen van lampen en draden.
  • Het dichten van gaatjes in muren die door spijkers en schroeven zijn ontstaan.
  • Het professioneel verwijderen van de vloeren.
  • Het bezemschoon opleveren van de woning aan u, de verhuurder of de makelaar.

Het sorteren van de inboedel

Op welke garanties kunt u bij ons rekenen?

Schakelt u Woningontruiming Vergelijken in voor een woningontruiming na overlijden van uw dierbare, dan kunt u rekenen op een heldere en professionele aanpak. Onze professionals gaan gestructureerd te werk volgens een vooraf opgesteld en met u besproken plan van aanpak. Een eerste stap is het inventariseren van de inboedel. Hoe groot is deze en waaruit bestaat het? U kiest eerst de spullen die u wilt houden. U bepaalt welke werkzaamheden u verder wilt laten uitvoeren en ontvangt een helder overzicht van de kosten. Een volgende stap is het sorteren van de inboedel, gevolgd door de feitelijke ontruiming en de oplevering van de huur- of koopwoning.

Onze specialisten gaan bij een woningontruiming na overlijden zeer deskundig en discreet te werk. Bij het sorteren van de inboedel wordt zorgvuldig bepaald wat er met alle zaken dient te gebeuren die aanwezig zijn in de woning. Zaken die voor u van waarde zijn, worden uiteraard bewaard. Andere zaken, waaraan u geen of beperkte waarde hecht, worden zo circulair mogelijk behandeld. Ze worden bijvoorbeeld naar de kringloop gebracht of op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier vernietigd.

Laat u een woningontruiming na het overlijden van uw dierbare aan Woningontruiming Vergelijken over? Dan weet u zeker dat u geen omkijken heeft naar dit complexe proces. Wij garanderen u:

  • Heldere afspraken die altijd worden nagekomen.
  • Een gratis en vrijblijvende offerte en uitgebreide adviezen van onze professionals.
  • Respect voor de spullen van de overledene en een persoonlijke aanpak.
  • Een bezemschone oplevering van de woning.
Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Ontruiming en oplevering

Een woningontruiming na overlijden wordt met de grootste discretie afgehandeld

Wanneer het duidelijk is wat er met welke zaken dient te gebeuren, gaan onze professionals over tot de daadwerkelijke woningontruiming na overlijden. Alle spullen worden naar de juiste plekken overgebracht: de kringloop de stort, of wellicht een opslag, voor spullen waarvan u nog niet weet wat u ermee wilt doen. Komen wij tijdens het ontruimen alsnog waardevolle spullen tegen, zoals contant geld, sieraden of foto’s? Dan overhandigen wij deze aan u. De laatste fase van de ontruiming is het bezemschoon opleveren van de woning.

Een woningontruiming na overlijden is pas echt afgerond wanneer deze voor u geheel naar wens is uitgevoerd. Dat betekent dat, wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, alles nogmaals met u doornemen. Zo weten we zeker dat we niets over het hoof hebben gezien en dat u tevreden bent. Pas dan is de ontruiming ook voor ons afgerond. In alle fases van de woningontruiming na overlijden gaan wij met respect om voor de situatie en de bezittingen van de overledene. Discretie is bij ons het sleutelwoord.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Spoedontruimingen

Ontzorgen is onze missie

Neemt u Woningontruiming De Ster in de arm voor een woningontruiming in Utrecht, dan kunt u rekenen op een partij die zijn afspraken altijd nakomt. We behandelen elke inboedel met respect en discretie en beschouwen een ontruiming pas als afgerond wanneer ook u tevreden bent over het resultaat. Dankzij onze heldere offertes weet u ook precies waar u financieel aan toe bent. Uiteraard krijg u voorafgaand aan de start van onze werkzaamheden voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen. Ontzorgen is onze missie. Heeft u interesse in onze diensten omtrent een woningontruiming in Utrecht? Neemt u dan contact op of vraagt u een offerte aan.