9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming Delft

Huis of kantoorpand ontruimen in Delft? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming Delft

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Er zijn verschillende omstandigheden denkbaar die ertoe kunnen leiden dat u zelf niet in staat bent om een woning te ontruimen. Voor een professionele woningontruiming in Delft bent u bij Woningontruimingvergelijken dan aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij u alle zorgen uit handen te nemen. Zo kunt u zich zelf focussen op alle andere zaken die moeten worden geregeld en de tijd nemen voor de emotionele verwerking van de ontruiming, waaraan niet zelden een verdrietige oorzaak ten grondslag ligt. Met vakkundigheid, respect en zorgvuldigheid nemen wij u graag een woningontruiming in Delft uit handen.

Vaak worden wij in het geval van overlijden voor een woningontruiming in Delft ingeschakeld. Uiteraard kunnen ook andere situaties hiervoor aanleiding geven. In het geval van overlijden zal de executeur testamentair eerst de huur opzeggen of een makelaar in de arm nemen. Daarna gaat ons team zorgvuldig aan de slag. Indien u dat wenst, kunnen wij de vloeren strippen. Ook dichten we gaatjes in muren, die door schroeven en spijkers zijn ontstaan. Op elektrapunten plaatsen we kroonsteentjes of een centraaldoosdeksel. Ook extra werkzaamheden, zoals herstelwerkzaamheden of het opzeggen van nutsvoorzieningen, kunt u aan ons overlaten.

Logischerwijs wilt u weten wat de kosten voor een professionele woningontruiming in Delft zijn. Hierin geven we u graag meer inzicht. Om het juiste kostenplaatje te schetsen, vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan, waarbij u aangeeft of u ook extra werkzaamheden wenst. In het algemeen kunnen we zeggen dat de kosten voor een woningontruiming in Delft afhankelijk zijn van diverse factoren, waaronder de grootte van de woning en de omvang van de inboedel, maar ook de zojuist genoemde eventuele extra diensten.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Onze aanpak

Duidelijke afspraken, efficiënte afhandeling

Met een woningontruiming in Delft vangen wij aan nadat u alle persoonlijke en waardevolle spullen uit de woning heeft gehaald die u wilt houden. Ons team zal de nog bruikbare spullen aanbieden bij verschillende goede doelen waarmee wij samenwerken. Zaken die niet meer bruikbaar zijn, worden zo milieuvriendelijk mogelijk vernietigd. Circulariteit speelt in onze aanpak een hoofdrol. Komen wij tijdens het ontruimen nog waardevolle of persoonlijke spullen tegen die u zelf over het hoofd had gezien, dan ontvangt u deze van ons. Wanneer we de woningontruiming in Delft hebben afgerond, nemen we contact met u op zodat u het eindresultaat kunt beoordelen.

Wat betreft een woningontruiming in Delft geldt dat wij verschillende diensten voor u kunnen verzorgen die te maken hebben met ontruiming. Uiteraard bepaalt u zelf van welke diensten u gebruikt wilt maken. Wilt u bepaalde zaken zelf afhandelen, dan kan dit. Vooraf maken wij duidelijke afspraken met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt ons in verschillende situaties inschakelen. Een woningontruiming in Delft kan zo plaatsvinden wegens overlijden, verhuizing of emigratie. Tevens kunt u ons inschakelen voor spoedontruimingen. Ook bedrijven kunnen op onze dienstverlening rekenen.

Schakelt u ons in voor een woningontruiming in Delft, dan kunt u rekenen op:

  • Een professioneel team met jarenlange ervaring.
  • Een respectvolle en discrete aanpak, waarbij goederen zo veel mogelijk worden hergebruikt.
  • Geen grote afvalcontainer dagenlang voor de deur.
  • Vooraf een gratis en vrijblijvende offerte.
  • Honderd procent tevredenheidsgarantie.
  • Mogelijkheden tot de opkoop van uw inboedel.

De opkoop van inboedel

Redenen voor het inschakelen van gespecialiseerde partij

Een van de diensten die wij in het kader van een woningontruiming in Delft eveneens kunnen leveren, is de opkoop van inboedel. Dit is vaak een interessant alternatief voor het zelf (online) verkopen van de spullen. Dat kan u namelijk behoorlijk wat tijd kosten. Tijd die u vaak eigenlijk niet heeft. Woningontruimingvergelijken bezoekt de betreffende woning en biedt u een eerlijke prijs voor uw meubels, huishoudelijke apparaten en eventuele andere spullen van waarde.

Er bestaan voldoende redenen om een gespecialiseerde partij als Woningontruimingvergelijken in te schakelen voor een woningontruiming in Delft. Onze klanten noemen onder andere de volgende redenen:

  • De ontruiming is veel sneller afgehandeld, waardoor kostbare tijd bespaard blijft.
  • Er ontstaat ruimte voor het regelen van andere zaken die de aandacht vragen.
  • Van hevige emoties die worden opgeroepen wanneer iemand zelf een ontruiming uitvoert, is geen sprake.
  • De experts werken snel, waardoor deze lastige fase vlot kan worden afgesloten.
Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Bedrijfsontruiming

Betrouwbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel

Woningontruimingvergelijken  weet de uitkomst te bieden op het gebied van woningontruiming in Delft, in de ruimste zin van het woord. Zowel voor particulieren als bedrijven staan we graag klaar. Onze kracht schuilt niet alleen in de professionele en respectvolle manier waarop we met een ontruiming omgaan, maar ook in onze samenwerking met verschillende goede doelen en het streven naar circulariteit. Betrouwbaarheid en transparantie achten wij daarbij van groot belang. Woningontruimingvergelijken heeft bij een woningontruiming in Delft aandacht voor een goede werkverhouding met alle betrokken partijen.

Behalve voor een woningontruiming in Delft kunt u ons ook voor een bedrijfsontruiming in of rond Delft inschakelen. Heeft u besloten met uw bedrijf te stoppen? Of gaat u wellicht verhuizen naar een andere locatie? Onze professionals zorgen voor ontruiming van het door u gehuurde pand. Alle inboedel die u niet wenst mee te nemen, zal door ons worden afgevoerd en voor hergebruik worden aangeboden of milieuvriendelijk worden vernietigd. Net als bij een woningontruiming in Delft kunt u ons ook in deze situatie voor extra werkzaamheden als schilderwerk en het vernietigen van papieren archieven in de arm nemen.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Wat zijn de kosten?

De diensten van een professionele partij inschakelen

Schakelt u Woningontruimingvergelijken in voor een woningontruiming in Delft, dan rekent u op een partij die weet te ontzorgen. Onze werkwijze is gebaseerd op goed overleg. Zo voorzien we u graag van heldere informatie over onze werkzaamheden en bijbehorende kosten en spreken we een duidelijke ontruimingsdatum af. Wilt u zelf bepaalde facetten voor uw rekening nemen, dan kunt u dat uiteraard eveneens met ons overleggen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie betreffende een woningontruiming in Delft neemt u contact met ons op of vraagt u een vrijblijvende offerte aan.