9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woning ontruiming

Huis of kantoorpand ontruimen? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

5 redenen om te kiezen voor professionele woningontruiming

Voordelen van een professionele woning ontruiming service

Een woning ontruimen kan een stressvolle en emotionele gebeurtenis zijn. Of het nu gaat om het leeghalen van het huis van een overleden familielid, het verhuizen naar een nieuwe woning of het ontruimen van een huurwoning, het is vaak een taak die veel tijd, energie en middelen vergt. Om deze reden is het belangrijk om een professionele woning ontruiming service in te schakelen.

Een professionele ontruimingsservice kan helpen om de ontruiming zo efficiënt en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Zij hebben de ervaring, middelen en expertise om het proces soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat alles op een juiste manier wordt afgehandeld. Hieronder bespreken we de voordelen van het inschakelen van een professionele woning ontruiming service.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Kosten en besparingen bij woning ontruiming.

5 Tips voor goedkopere woning ontruiming

Wanneer je te maken hebt met het ontruimen van een woning, of dit nu is vanwege een verhuizing, overlijden of andere reden, kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Het is belangrijk om te weten welke kosten er allemaal bij komen kijken en hoe je deze kunt verminderen om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Allereerst is het belangrijk om te weten welke kosten er komen kijken bij het ontruimen van een woning. Dit zijn onder andere de kosten voor het afvoeren van afval en oude meubels, kosten voor het schoonmaken van de woning en eventuele kosten voor het repareren van beschadigingen. Daarnaast zijn er ook kosten verbonden aan het huren van een afvalcontainer en eventueel het huren van verhuisbusjes of het inschakelen van een verhuisbedrijf.

Woning ontruiming na overlijden

Waar moet je rekening mee houden?

Wanneer een dierbare overlijdt, is het ontruimen van hun woning waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het belangrijk om te weten wat er bij komt kijken en waar je rekening mee moet houden als het zover is. In deze tekst bespreken we de belangrijkste zaken rondom woning ontruiming na overlijden.

Allereerst is het goed om te weten dat een woning ontruimen na overlijden een tijdrovende en emotionele taak kan zijn. Vaak is er veel te regelen en moeten er belangrijke beslissingen worden genomen. Het is daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn en te weten wat er allemaal bij komt kijken.

Een van de eerste stappen die je moet nemen bij woning ontruiming na overlijden is het opstellen van een inventarislijst. Dit is een lijst met alle spullen in de woning die verdeeld moeten worden onder de erfgenamen of verkocht moeten worden. Het kan handig zijn om deze lijst te maken samen met andere nabestaanden, zodat er geen belangrijke spullen over het hoofd worden gezien.

Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Duurzaam omgaan met spullen bij woning ontruiming

Duurzaamheid en woning ontruiming

Wanneer je een woning gaat ontruimen, is het belangrijk om verantwoord om te gaan met de spullen die je tegenkomt. Dit draagt niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar ook aan het milieu en de maatschappij als geheel. Een groot deel van de spullen die je tegenkomt, zijn vaak nog bruikbaar. Denk bijvoorbeeld aan meubels, kleding en apparaten.

Om verantwoord om te gaan met deze spullen, kun je ervoor kiezen om deze te doneren aan een goed doel, te verkopen of weg te geven aan familie of vrienden. Maak voorafgaand aan het ontruimen van de woning een selectie van de spullen die nog bruikbaar zijn en bedenk wat je ermee wilt doen. Je kunt ook een professionele woning ontruimer inschakelen, zij kunnen je helpen bij het selecteren en verantwoord afvoeren van de spullen. Door op deze manier om te gaan met de spullen, voorkom je dat ze onnodig op de vuilnisbelt belanden en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak

Wilt u een woningontruiming laten doen door Woningontruimingvergelijken? Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website of bel ons op telefoonnummer (085) 06 09 968. Wij zullen er alles aan doen om de ontruiming zo comfortabel als mogelijk te laten verlopen.