9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming Enschede

Huis of kantoorpand ontruimen in Enschede? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming in Enschede

Wilt u een woningontruiming laten uitvoeren in Enschede? Dan bent u bij Woningontruimingvergelijken aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het snel, efficiënt en respectvol ontruimen van woningen. Of het nu gaat om een overlijden, een verhuizing naar een verzorgingshuis of een gedwongen verhuizing, wij staan voor u klaar om u te ontzorgen en de woningontruiming op een zorgvuldige manier uit te voeren.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Enschede, bruisende studentenstad

Enschede is een stad in de provincie Overijssel en staat vooral bekend als een bruisende studentenstad. Met de Universiteit Twente en de hogescholen Saxion en ArtEZ trekt de stad jaarlijks duizenden studenten. Maar ook buiten het studentenleven heeft Enschede veel te bieden. Zo zijn er diverse musea, zoals het Rijksmuseum Twenthe en het TextielMuseum, waar u kunt genieten van kunst en cultuur. Daarnaast heeft de stad een gezellig centrum met veel winkels, restaurants en terrassen.

Onze werkwijze

Een woningontruiming kan een emotionele gebeurtenis zijn, waarbij u te maken krijgt met het leeghalen van een woning vol herinneringen. Onze professionals begrijpen dit en voeren alle taken met de grootste zorgvuldigheid uit. Wij respecteren uw wensen en komen onze afspraken altijd na, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Het ontruimen gebeurt voor u zonder enige zorgen en met beperkte overlast voor buren en andere bewoners. Een woningontruiming in Enschede voeren wij met de grootst mogelijke discretie uit. De duur van de ontruiming is afhankelijk van de omvang en de inhoud van de woning, maar wij streven ernaar om de ontruiming in zeer korte tijd uit te voeren.

Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Aanvullende diensten

Naast woningontruiming bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals het schoonmaken van de woning en het afvoeren van afval. Ook kunnen wij u helpen bij het verkoopklaar maken van de woning, bijvoorbeeld door kleine reparaties uit te voeren en de woning te stylen. Zo heeft u alles onder één dak en hoeft u niet meerdere partijen in te schakelen.

Kortom, zoekt u een betrouwbare partner voor een woningontruiming in Enschede? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Gratis vrijblijvende offerte

Wat kost het ontruimen van een woning?

Neemt u ons in de arm voor een woningontruiming in Enschede? Dan kunt u rekenen op een partij die heldere afspraken maakt en zich daaraan houdt. Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring en weten discreet met elke situatie om te gaan. De ontruiming zal op een afgesproken datum plaatsvinden. Wij bieden diensten van hoge kwaliteit en tegen een marktconforme prijs en beschouwen een ontruiming pas als afgerond als u helemaal tevreden bent. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraagt u een offerte voor een woningontruiming in Enschede aan, dan is dit altijd gratis en geheel vrijblijvend.