9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming Rotterdam

Huis of kantoorpand ontruimen in Rotterdam? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Een zorgvuldige woningontruiming in Rotterdam

Een woningontruiming in Rotterdam in goede handen bij Woningontruimingvergelijken

Wilt u een woningontruiming in Rotterdam laten uitvoeren dan wilt u daarvoor natuurlijk in zee gaan met een betrouwbare en ervaren bedrijf. Woningontruimingvergelijken heeft inmiddels vele jaren ervaring met het ontruimen van woningen, waarbij de inboedel zoveel mogelijk wordt hergebruikt en als dat niet kan zo duurzaam mogelijk wordt afgevoerd. Een woningontruiming is vaak een emotionele gebeurtenis, vaak is de aanleiding een sterfgeval of een noodgedwongen verhuizing naar een zorginstelling. Zeker als de ontruiming onverwacht komt is er bovendien vaak een praktisch probleem waardoor familie niet beschikbaar is om de inboedel uit de woning te halen.

Bij de ontruiming van een woning gaat Woningontruimingvergelijken altijd zeer zorgvuldig te werk. Allereerst krijgt de eigenaar of de familie de gelegenheid om spullen uit de woning te halen die behouden moeten blijven of die tot de erfenis behoren. Vervolgens gaan we aan het werk om het huis leeg te halen. Spullen die nog bruikbaar zijn, gaan naar een opkoper of een kringloopwinkel. Kleding en schoenen gaan naar een inzamelpunt. Worden er tijdens het opruimen spullen gevonden die de familie wellicht over het hoofd hebben gezien dan worden die apart gehouden. Als er kostbaarheden zijn waar de familie nadrukkelijk geen belang bij heeft, dan worden deze geveild.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Een duurzame oplossing voor de inboedel

Extra werkzaamheden bij de ontruiming van een woning

Vandaag de dag speelt duurzaamheid en milieubewustzijn een grote rol. Daarom werken we bij Woningontruimingvergelijken op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Alleen dat wat echt niet meer bruikbaar is wordt weggegooid. En dat gebeurt dan uiteraard ook op een zo goed mogelijke manier, met zorgvuldige scheiding van grondstoffen. Wij zorgen uiteraard voor het afvoeren van de inboedel naar de afvalverwerker. Dit geldt ook voor uit de woning verwijderde vloerbedekking en andere materialen. Dit soort klussen kunt u namelijk ook aan ons overlaten. Wij kunnen het huis als u dat wilt bezemschoon opleveren.

Bij de ontruiming van een woning in Rotterdam komen vaak ook nog andere werkzaamheden kijken. U kunt daarbij denken aan het verwijderen van schroeven en spijkers en her voorzien van loshangende bedrading op lichtpunten van kroonstenen. Ook kan het zijn dat de verhuurder extra eisen stelt, zoals het terughangen van deuren of het uitvoeren van schilderwerkzaamheden. Ook dit soort klussen kunt u overlaten aan Woningontruimingvergelijken. Wij kunnen ook zorgen voor het opschonen van de tuin, waaronder het afbreken van zelf gebouwde schuurtjes en dergelijke. De extra kosten voor deze werkzaamheden worden uiteraard vooraf met u besproken.

Een taakverlichting voor de executeur testamentair

Met een gerust hart overlaten aan Woningontruimingvergelijken

Na het overlijden van de bewoner moet een seniorenwoning of een kamer in een zorginstelling vaak zo snel mogelijk worden ontruimd om deze aan een nieuwe bewoner beschikbaar te stellen. De nabestaanden hebben vaak heel andere dingen aan hun hoofd zoals het regelen van een mooie uitvaart. U kunt het opruimen van de woning of kamer dan ook met een gerust hart overlaten aan Woningontruimingvergelijken. Wij zorgen ervoor dat de inboedel wordt afgevoerd en dat vloerbedekking en dergelijke indien van toepassing worden verwijderd. U kunt de kamer of woning vervolgens overdragen aan de instelling of de verhuurder. Wij kunnen als u dat wilt ook zorgen voor de sleuteloverdracht. Zo kunt u zich richten op het verlies van uw dierbare en de praktische consequenties van het overlijden aan ons overlaten.

Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Het leeghalen van een seniorenwoning of kamer in een zorginstelling

Op rekenen dat de huisontruiming conform uw wensen wordt uitgevoerd.

Wanneer u bent belast met de afwikkeling van de nalatenschap van een overledene, dan hoort daar vaak ook de afwikkeling omtrent de woning bij. Als executeur testamentair heeft u vaak al de nodige dingen te doen. De woningontruiming in Rotterdam kunt u er niet altijd bij hebben. Misschien woont u niet in de buurt of heeft u het druk met werk. U kunt de ontruiming van het huis dan uitbesteden aan Woningontruimingvergelijken. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden die wij voor u verrichten en welke kosten hiermee gemoeid zijn. U kunt er vervolgens op rekenen dat de huisontruiming conform uw wensen wordt uitgevoerd.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Maak gebruik van het offerteformulier

Vraag direct een vrijblijvende kostenopgave voor de woningontruiming in Rotterdam

Als u een woning in Rotterdam wilt laten ontruimen dan kunt u hiervoor eenvoudig een offerte aanvragen bij Woningontruimingvergelijken. U kunt ons bellen op telefoonnummer (085) 06 09 968, dit is vooral handig als er haast bij is, zoals bij het ontruimen van een kamer in een zorginstelling. Maar u kunt ook gebruik maken van het offerteformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.