9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Stuur ons een bericht

Heeft u meer vragen?

Wanneer een dierbare is overleden en de woning moet worden ontruimd, dan kunt u alle werkzaamheden die hiermee verband houden met een gerust hart overlaten aan Woningontruimingvergelijken. Wij hebben een praktische werkwijze aan de hand waarvan wij woningontruimingen uitvoeren.

Telefoon

E-mail

Locatie

Van Den Boschstraat 268, s-Gravenhage
2595 AH Den Haag

Veelgestelde vragen

De familie krijgt allereerst de gelegenheid om spullen die verdeeld moeten worden, uit de woning te halen. De executeur testamentair regelt dat de huur wordt opgezegd of schakelt een makelaar in die de verkoop van de woning zal regelen.

Verder kunnen wij voor u aanvullende diensten verzorgen, zoals

  • Het opzeggen van stroom, gas en water met doorgifte van meterstanden indien nodig
  • De oplevering aan de verhuurder dan wel de makelaar

Woningontruimingvergelijken gaat aan de slag met het leeghalen van de woning. Hierbij wordt zorgvuldig te werk gegaan. Spullen die hergebruikt kunnen worden, worden apart gehouden en verwerkt in samenwerking met de goede doelen waarmee wij samenwerken.

Spullen die naar de veiling kunnen, worden apart gehouden. Mochten er tijdens de ontruiming waardevolle spullen worden gevonden die de familie over het hoofd heeft gezien dan worden deze voor u bewaard zodat u kunt beslissen wat hiermee moet gebeuren.

De vloeren worden indien gewenst gestript. Tapijt, tegels, zeil en laminaat worden netjes verwijderd. Gaatjes in muren van spijkers en schroeven worden gedicht.

Op elektrapunten van lampen en dergelijke worden kroonsteentjes geplaatst of een centraaldoosdeksel.

Uiteraard bepaalt u zelf welke diensten u van ons afneemt. Wilt u bijvoorbeeld zelf de oplevering aan de makelaar en het afsluiten van nutsbedrijven regelen dan laten wij dit uiteraard aan u over.

Vooraf wordt afgesproken welke diensten wij voor u uitvoeren en wat hiervan de kosten zijn.

Extra werkzaamheden die nodig zijn voor het goed opleveren van de woning worden indien gewenst door Woningontruimingvergelijken uitgevoerd.

U kunt hierbij denken aan het opschonen van de tuin, het terughangen van deuren of andere herstelwerkzaamheden om de woning in oorspronkelijke staat terug te brengen.

Ook het afbreken van een zelfgebouwd schuurtje in de tuin, schilder- of stucwerk dat noodzakelijk is voor een goede oplevering, kunt u aan ons uitbesteden.

Wij spreken met u een datum af waarop de woning door ons wordt opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat de woningontruiming op of vóór deze datum geheel is afgerond. 

De woning wordt bezemschoon aan de verhuurder of de verkopende makelaar opgeleverd. U heeft er geen omkijken naar. 

Contact

Vraag nu een offerte voor uw woningontruiming

Wilt u een woning of bedrijfspand professioneel en snel laten ontruimen? Vraag dan nu een offerte aan bij Woningontruimingvergelijken. Of het nu gaat om een ontruiming in verband met een verhuizing of vanwege het overlijden van iemand waarvoor u de nalatenschap moet afhandelen, u kunt rekenen op onze professionele werkwijze.

Een woningontruiming gebeurt altijd met respect en zorgvuldigheid. Alles wat nog bruikbaar is wordt hergebruikt. Dit wordt geschonken aan kringlooporganisaties en andere organisaties waar wij mee samenwerken. Spullen van waarde waar u als eigenaar of de erven van een overledene geen belangstelling voor hebben kunnen door ons worden verkocht of opgekocht.