9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

Woningontruiming Soest

Huis of kantoorpand ontruimen in Soest? Vraag direct offerte aan. Je offerte wordt verzonden aan vier bedrijven. Zo spaar je binnen no-time  paar honderd euro.

Overstapservice

alles wordt voor je geregeld

Laagste prijs

vind de beste deal

Exclusieve deals

altijd de goedkoopste

Onze klanten

bevelen ons aan

Woningontruiming Soest

Woningontruiming in Soest na het overlijden van een dierbare

Voor een woningontruiming in Soest kunnen verschillende redenen bestaan, maar meestal liggen hier geen heuglijke feiten aan ten grondslag. Ontruimingen vinden vaak plaats na overlijden, verhuizing naar een verzorgingsinstelling of naar aanleiding van financiële problemen. Wat de oorzaak ook is, een woningontruiming in Soest is soms onvermijdelijk. Woningontruimingvergelijken staat u graag van A tot Z bij. Zo heeft u de tijd om andere zaken te regelen en hoeft u zich niet bezig te houden met deze emotioneel beladen taak. Wij maken de woning weer klaar voor verhuur, verkoop of bewoning en staan op ruime tijden voor u klaar.

Het overlijden van een dierbare betekent een groot verlies en een van de moeilijkste momenten van uw leven. Iedereen rouwt op een andere manier, maar voor elke persoon geldt dat hier de tijd voor nodig is. Tijd die u na het overlijden van uw naaste ook al hard genoeg nodig heeft om zaken als de uitvaart te regelen. Het ontruimen van de woning wordt emotioneel vaak te veel. Wij bieden hierin graag de helpende hand. Met respect en de grootste zorgvuldigheid ontruimen wij de woning voor u, ongeacht of dit een huurwoning, koopwoning of kamer in een zorgcomplex betreft.

Couple moving house packing their belongings
Couple moving into new house

Het ontruimen van een kamer in een zorginstelling

Ontruiming wegens een verhuizing naar een zorginstelling

Wanneer u of uw dierbare naar een zorginstelling verhuist, betekent dit een grote verandering: het verlaten van de vertrouwde omgeving waar vaak jaren is gewoond, maar ook het letterlijke afscheid nemen van veel bezittingen. Op een kamer in een zorgstelling bestaat nu eenmaal beperkte ruimte. Uiteraard neemt u de voor u meest persoonlijke en waardevolle zaken mee. Het afvoeren van de rest is voor betrokkenen vaak erg pijnlijk. Woningontruimingvergelijken neemt u een woningontruiming in Soest ook in dit geval op professionele wijze uit handen.

Is uw dierbare in een zorginstelling, seniorenwoning of aanleunwoning overleden? Ook dan kunt u niet om het ontruimen ervan heen. Dat moet vlug, terwijl u al zoveel andere zaken, zoals de uitvaart te regelen heeft. In deze emotioneel al zware tijd kiezen veel mensen voor de hulp van een professionele partij als Woningontruimingvergelijken. U bepaalt zelf welke waardevolle spullen u houdt, de rest regelen wij. Uiteraard altijd in goed overleg met u. Voor een woningontruiming in Soest waarbij spoed is geboden hanteren wij een aangepaste planning.

Een woning ontruimen wegens emigratie

Woningontruiming in Soest wegens financiële omstandigheden

In tegenstelling tot de bovengenoemde situatie is emigratie doorgaans iets waar u naar uitkijkt. U heeft de feiten zorgvuldig afgewogen en het besluit genomen de rest van uw leven, of in ieder geval de komende tijd, elders door te brengen. Dat neemt niet weg dat daar alsnog veel stress bij komt kijken. Nadat u zelf de voor u meest dierbare spullen heeft gepakt, zorgen wij voor de ontruiming van uw woning, of dit nu koop of huur is. Wilt u tot de dag van uw emigratie in de woning blijven wonen? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Lukt het u of een dierbare niet meer de eindjes aan elkaar te knopen? In sommige gevallen is er maar één beslissing mogelijk. Dat maakt de situatie desondanks niet minder pijnlijk. Een woning moeten verlaten wegens financiële oorzaken maakt een diepe impact op eenieder die dit overkomt. U zult een stuk kleiner gaan wonen en neemt dus een beperkt aantal spullen mee. U kiest zelf welke bezittingen u houdt. In dergelijke gevallen kan het interessant zijn om een woningontruiming in Soest met opkoop van de inboedel te combineren.

Zonder enig inzicht te hebben in de exacte situatie, is het moeilijk om te zeggen wat een woningontruiming in Soest precies kost. Vraagt u een offerte bij ons aan, dan kunnen wij dit echter gedetailleerd in kaart brengen. De prijs hangt in ieder geval samen met de grootte van de woning en de omvang van de inboedel, maar ook van de extra diensten waarvan u eventueel gebruik wenst te maken. Elke woningontruiming in Soest pakken we met dezelfde visie aan: respect, discretie en professionaliteit om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

Couple moving into new house
Young couple moving boxes in new home

Onze mogelijkheden

Opkoop van de inboedel

Een woningontruiming in Soest kunt u met een gerust hart overlaten aan Woningontruimingvergelijken. Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren die hiermee te maken hebben. Uiteraard kunt u het aangeven wanneer er bepaalde aspecten zijn waarvoor u liever zelf de verantwoordelijkheid draagt. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Het leeghalen van de woning: spullen worden zoveel mogelijk hergebruikt en anders milieuvriendelijk vernietigd
  • Eventuele waardevolle spullen die u over het hoofd heeft gezien, overhandigen wij aan u
  • Het dichten van door spijkers en schroeven ontstane gaatjes in muren
  • Het plaatsen van kroonsteentjes of een centraaldoosdeksel op elektrapunten
  • Indien gewenst: het strippen van de vloeren
  • Indien gewenst: extra werkzaamheden om de woning goed te kunnen opleveren, waaronder herstelwerkzaamheden en schilderwerk
  • Indien gewenst: het opzeggen van nutsvoorzieningen en het doorgeven van de meterstand
  • Indien gewenst: zorg dragen voor de overdracht aan verhuurder of makelaar

Ziet u zich om uiteenlopende redenen genoodzaakt om een professionele partij voor woningontruiming in Soest in de arm te nemen? Wellicht wilt u uw inboedel ook verkopen. Het zelf verkopen van alle spullen kost namelijk een hoop tijd en moeite. U kunt erop rekenen dat wij een eerlijke prijs bieden. We kunnen meubels, maar ook huishoudelijke apparaten en eventuele andere waardevolle spullen opkopen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan accessoires, gereedschappen, kleding, kunstvoorwerpen en aardewerk. Dankzij opkoop bent u in één keer van alle spullen af.

Reviews

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Fabienne Vd Heuvel
Lees verder
Hele fijne mensen, goede service en klantvriendelijk. Alles netjes en schoon opgeleverd zo goed als alles is mogelijk in overleg. Erg fijn om zware klus uit handen te kunnen geven en geen zorgen erom te hebben.
Mitchel Hooi
Lees verder
op service, ze pakken de woning aan en gaat tot de beton weer leeg opgeleverd worden. Hoe de woningbouw het wilt hebben ze missen niet 1 gaatje in het huis wat gevuld moet worden. En mooi bezemschoon achter laten.
Natalie Boekaerts
Lees verder
Top service! De woning netjes bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken wat een klus. Geweldig team! Keurige ontruiming. Ik ben blij dat je me kon helpen ik zal je in het vervolg zeker aanraden!

Vertrouwend

Onze tevreden klanten

Wanneer u Woningontruimingvergelijken inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald. U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen.

Gratis vrijblijvende offerte

Wat kost het ontruimen van een woning?

Neemt u ons in de arm voor een woningontruiming in Soest? Dan kunt u rekenen op een partij die heldere afspraken maakt en zich daaraan houdt. Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring en weten discreet met elke situatie om te gaan. De ontruiming zal op een afgesproken datum plaatsvinden. Wij bieden diensten van hoge kwaliteit en tegen een marktconforme prijs en beschouwen een ontruiming pas als afgerond als u helemaal tevreden bent. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraagt u een offerte voor een woningontruiming in Soest aan, dan is dit altijd gratis en geheel vrijblijvend.