9.4 klantwaardering

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 uur offerte

Chat open tot 22:00

delivery-man-courier-LM87LMN.png

Contact

hEEFT U EEN VRAAG?

Telefoon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

E-mail

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Locatie

Van Den Boschstraat 268 2595 AH Den Haag
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Volg ons

Op Social Media

Stuur ons een bericht

Heeft u meer vragen?

Wanneer een dierbare is overleden en de woning moet worden ontruimd, dan kunt u alle werkzaamheden die hiermee verband houden met een gerust hart overlaten aan Woningontruimingvergelijken. Wij hebben een praktische werkwijze aan de hand waarvan wij woningontruimingen uitvoeren.

De familie krijgt allereerst de gelegenheid om spullen die verdeeld moeten worden, uit de woning te halen. De executeur testamentair regelt dat de huur wordt opgezegd of schakelt een makelaar in die de verkoop van de woning zal regelen.

Verder kunnen wij voor u aanvullende diensten verzorgen, zoals

  • Het opzeggen van stroom, gas en water met doorgifte van meterstanden indien nodig
  • De oplevering aan de verhuurder dan wel de makelaar

Woningontruimingvergelijken gaat aan de slag met het leeghalen van de woning. Hierbij wordt zorgvuldig te werk gegaan. Spullen die hergebruikt kunnen worden, worden apart gehouden en verwerkt in samenwerking met de goede doelen waarmee wij samenwerken.

Spullen die naar de veiling kunnen, worden apart gehouden. Mochten er tijdens de ontruiming waardevolle spullen worden gevonden die de familie over het hoofd heeft gezien dan worden deze voor u bewaard zodat u kunt beslissen wat hiermee moet gebeuren.

De vloeren worden indien gewenst gestript. Tapijt, tegels, zeil en laminaat worden netjes verwijderd. Gaatjes in muren van spijkers en schroeven worden gedicht.

Op elektrapunten van lampen en dergelijke worden kroonsteentjes geplaatst of een centraaldoosdeksel.

Uiteraard bepaalt u zelf welke diensten u van ons afneemt. Wilt u bijvoorbeeld zelf de oplevering aan de makelaar en het afsluiten van nutsbedrijven regelen dan laten wij dit uiteraard aan u over.

Vooraf wordt afgesproken welke diensten wij voor u uitvoeren en wat hiervan de kosten zijn.

Extra werkzaamheden die nodig zijn voor het goed opleveren van de woning worden indien gewenst door Woningontruimingvergelijken uitgevoerd.

U kunt hierbij denken aan het opschonen van de tuin, het terughangen van deuren of andere herstelwerkzaamheden om de woning in oorspronkelijke staat terug te brengen.

Ook het afbreken van een zelfgebouwd schuurtje in de tuin, schilder- of stucwerk dat noodzakelijk is voor een goede oplevering, kunt u aan ons uitbesteden.

Wij spreken met u een datum af waarop de woning door ons wordt opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat de woningontruiming op of vóór deze datum geheel is afgerond. 

De woning wordt bezemschoon aan de verhuurder of de verkopende makelaar opgeleverd. U heeft er geen omkijken naar. 

Contact

De ontruiming van een woning gaat altijd in goed overleg

Wanneer u Woningontruiming De Ster inschakelt voor het ontruimen van een woning gebeurt dit altijd in goed overleg. Er wordt met u een datum afgesproken waarop de woning wordt leeg gehaald.

U krijgt uiteraard voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen en eventueel erfstukken te verdelen. Zodra u ons laat weten dat wat er nog in de woning aanwezig is kan worden afgevoerd, gaan wij voor u aan de slag. Wilt u dat wij u helpen met het afvoeren van de inboedel? Neem dan contact met ons op. U vindt de contactgegevens op onze website.

two-movers-in-uniform-looking-2-36HMVK7.png